Sally's FotoPage
Mydaylife
By: Sally Amran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 17-Oct-2008 06:02 Email | Share | | Bookmark
Terjah Raya SU3

 
 
 
View all 6 photos...


Friday, 14-Dec-2007 06:21 Email | Share | | Bookmark
Sarah at Park

 
 
 
View all 4 photos...


Tuesday, 27-Nov-2007 11:52 Email | Share | | Bookmark
My new toys

test 1
test 2 dia
test 3 dia lagi
View all 7 photos...
Hi there, it almost 1 year i'm not updating my fotopages...ini semua gara-gara toy saya buat hal, dah hantar repair tapi condition dia tetap sama...apa yang I boleh capture only from my camera handphone...tp tak best la so tak ader photo yang boleh diupdate...hehheh now I got my new toys...suka bangat walaupun tak sehebat yang lagi....lagi power tu...but ini semua bukan toys nya...tapi hasilnya ...banyak benda tengah teroka lagi..


Friday, 22-Dec-2006 04:25 Email | Share | | Bookmark
Sunny Day

Matahari baru nak kuar wakktu bertolak dari rumah
sampai sana, cahayanya dah cantik sangat
jalan-jalan kat tepi lagun tu then
View all 12 photos...
Two weeks aga, a sunny day. ..pagi-pagi lagi we(me, my sister & Sara) follow my husband to catch fish..(macam pro walhal amatur jer..) kat Pulau Indah lagoon, cantik jugak tempat nih..breakfast kat situ,then lepak sekejap , sebab tak dapat ikan ...just look what I got there. ..


Tuesday, 19-Dec-2006 03:53 Email | Share | | Bookmark
My Best Friend Wedding

Bride punya senyuman..menawan
ditambah pula dengan bunga yang ditanganya
but masih sempat answer call
View all 6 photos...
Really excited when I got news that my friend akan kawen..happy beb..don't know why..tumpang gembira,I sayang kat dia ni, macam adik sendiri,errr however I pun ader adik pompuan jugak..lagi tak sabar untuk tunggu adik sendiri kawen..hhehe..unfortunately kalau I ader camera yang canggih sikit for sure i tak lepaskan peluang untuk take as much photo as I kan.. Anyway "Selamat Pengantin Baru, semoga kekal ke akhir hayat"....dan as usual WELCOME TO THE CLUB.


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net