Sally's FotoPage
Mydaylife
By: Sally Amran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 2-Jun-2006 06:54 Email | Share | | Bookmark
My lovely Sara

emm dia tiru gaya Kim Sam Soon
ini pun
she was sleep at this time capture
View all 6 photos...
Just taking photo of her,


Thursday, 1-Jun-2006 05:40 Email | Share | | Bookmark
The Journey of Balik Kampung

Keretapi Tanah Melayu
dan ader yang melanggar undang-undang
kat kampung boleh berlumba lari
View all 12 photos...
Emm lama betul tak balik kampung, banyak yang telah berubah, orang, tempat tapi makanan tetap sama, itu yang buatkan aku rindu sangat nak balik... rasa tak puas untuk berada 4 hari dikampung


Saturday, 27-May-2006 08:55 Email | Share | | Bookmark
On the way back

Drop by to have a nice teh tarik
pemandangan dari Bharat teh tarik
sempat posing lagi kat Kaktus Valley
View all 6 photos...
One year already, since May last year, we make our journey to Cameron, but this time is own the way back to my lovely hometown Kelantan, so not everybody joining this time trip. On the way cam biasa we take a break at Bharat to having a delicious "teh tarik". Actually that time belum breakfast lagi so apalagi my sister dah bring breakfast then we decide to have it there without notice that “ No outside food allowed”, so apalagi, Manager kat saner pun sound ler kami.. selera nak makan terus hilang, malu pun ader., marah pun ader, sebab dia sound dengan kuat sekali.. walau apapun itu tetap salah kami.
Because that time we’re not booking for any hotel, so we decide to stay 1 night at Green Garden Hotel, it’s very cheap but not so nice, just for sleep and have a rest I think is ok la..hhaha. That evening kami pergi Kaktus Valley, just me and my sis saja yang masuk. Then we go to pasar malam, I bought Sara Mr. Bean teddy, she really like it. Well…malam tu letih giler..just rehat kat bilik jer… the next day baru bertolak ke Kelantan.


Thursday, 8-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Tiara Beach Resort

I'm ready to go mummy.
take a break. just arrived
 
View all 12 photos...
Lama betul tak masuk fotopages ni.


Monday, 6-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Cameron Highlands lagi

apa la umie ..tinggalkan kita pulak...sibuk ngan camera dia jer
ikan-ikan pun nak bergambar jugak
emmm..cun jugak awek sebelah ni..dik...can we know each other
View all 60 photos...
Well akhirnyer habis jugak upload photo-photo nih...penat spend masa ...emm..sorry la most of the gambar tu tunggang langgang skit, actually lupa nak rotate masa kat kamera so PC yang guna untuk load ni pulak tak der software yg boleh rotate kan dia..emmm terima ajer apa yg kurang erk..may be lain kali ader gambar yg lebih menghiburkan untuk semua..walau apa pun bagi aku..yang penting memori disebalik gambar tu...


[<<  <  1  2  [3]  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net