Sally's FotoPage
Mydaylife
By: Sally Amran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 19-Dec-2006 03:53 Email | Share | Bookmark
My Best Friend Wedding

Bride punya senyuman..menawan
ditambah pula dengan bunga yang ditanganya
but masih sempat answer call
dengan nak bergambar bersama teman lagi
pas sorang-sorang ..penat pengantin
tapi happy bila dengar perkataan keramat tu..hehhe
Really excited when I got news that my friend akan kawen..happy beb..don't know why..tumpang gembira,I sayang kat dia ni, macam adik sendiri,errr however I pun ader adik pompuan jugak..lagi tak sabar untuk tunggu adik sendiri kawen..hhehe..unfortunately kalau I ader camera yang canggih sikit for sure i tak lepaskan peluang untuk take as much photo as I kan.. Anyway "Selamat Pengantin Baru, semoga kekal ke akhir hayat"....dan as usual WELCOME TO THE CLUB.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net