Sally's FotoPage
Mydaylife
By: Sally Amran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 22-Dec-2006 04:25 Email | Share | Bookmark
Sunny Day

Matahari baru nak kuar wakktu bertolak dari rumah
sampai sana, cahayanya dah cantik sangat
jalan-jalan kat tepi lagun tu then
nampak..pokok menjalar ni
close up lagi..rupanya pohon tembikai
then nampak pula flower kecil ni..kuning sangat
pastu dah tak ader subject dah nak fokus..hentam sajalah
tiba-tiba ader ladybird hinggap kat tudung my sister
pastu ia terbang dan hinggap kat tangan I pulak
dan terbang lagi ingatkan ladybird tu nak hinggap kat sini
pastu dah lapar sangat..terus berhenti dan ngap
sambil nak control ayu pulak tengah-tengah dok ngap tu.
Two weeks aga, a sunny day. ..pagi-pagi lagi we(me, my sister & Sara) follow my husband to catch fish..(macam pro walhal amatur jer..) kat Pulau Indah lagoon, cantik jugak tempat nih..breakfast kat situ,then lepak sekejap , sebab tak dapat ikan ...just look what I got there. ..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net