Sally's FotoPage
Mydaylife
By: Sally Amran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 27-Nov-2007 11:52 Email | Share | Bookmark
My new toys

test 1
test 2 dia
test 3 dia lagi
ini pun test jugak
sebab dah gian sangat, capture je apa yang didepan mata
buat test apa yang patut
 
Hi there, it almost 1 year i'm not updating my fotopages...ini semua gara-gara toy saya buat hal, dah hantar repair tapi condition dia tetap sama...apa yang I boleh capture only from my camera handphone...tp tak best la so tak ader photo yang boleh diupdate...hehheh now I got my new toys...suka bangat walaupun tak sehebat yang lagi....lagi power tu...but ini semua bukan toys nya...tapi hasilnya ...banyak benda tengah teroka lagi..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net