Sally's FotoPage
Mydaylife
By: Sally Amran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 6-Jun-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Cameron Highlands lagi

apa la umie ..tinggalkan kita pulak...sibuk ngan camera dia jer
ikan-ikan pun nak bergambar jugak
emmm..cun jugak awek sebelah ni..dik...can we know each other
tangan kurus yang berseni..kuang
sefamili yang asal
ubah style skit
panjat jgn tak panjat
emmm....sisi pun nk candid ker
berat jugak budak kecik ni..
atuk dah lenguh ker???
watch up tuk..tergelincir kan naya
berdua
tiba-tiba jadi bertiga
hehh..dapat jugak tumpang ultraman ni..
itik yang menyanyi kalau bagi duit
mereka dan anak bongsunyer
smile
serius
em...letih jugak..massage kaki sendiri la.
cepat la bang budak ni..dok tendang ni ni..
semua ader namun ader yg terlindung
tiga pose yg berbeza
di tapak ini
tetiba ader kuda putih so mike pun snap gambar lagi
posing tanpa erti
4 from 4
too yellow
orange color ke ni???
ceti ngan payung kuning
baru nak belajar pegang payung
ngan putrinyer
ini la white rose yg Beast bagi kt Beauty tu..
cium baik baik dik
mereka yg teralpa seketika
terkenang zaman 60 an
dibuaian ini ...mereka berebut
tanpa disedari gambar depa rupanyer yg tercandid
dan cuba beraksi berdua
bertiga +1 kecil
berdua
em...cuaca tenang cuma ..perut meragam
please came here dear..
mesyuarat terakhir
wajah-wajah riang
serius.
mengampu nak baju free jugak
ader yg cuba pose mengoda
yg tercandid
yg fever baru nak mula
yg tenang
yg memek muka sukar digambarkan
yn nak bergamabr jugak
dan ini pun
last shoping nih...
dan mereka yg cuba bekerja di ladang teh boh
yg sengaja pose gitu
yg teruja
yg nk chow daun teh...
yg tiba-tiba muncul kt ladang teh..
yang luas terbentang menghijau ...yg kembali kepada yg azali....
Well akhirnyer habis jugak upload photo-photo nih...penat spend masa ...emm..sorry la most of the gambar tu tunggang langgang skit, actually lupa nak rotate masa kat kamera so PC yang guna untuk load ni pulak tak der software yg boleh rotate kan dia..emmm terima ajer apa yg kurang erk..may be lain kali ader gambar yg lebih menghiburkan untuk semua..walau apa pun bagi aku..yang penting memori disebalik gambar tu...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net