Sally's FotoPage
Mydaylife
By: Sally Amran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 27-May-2006 08:55 Email | Share | Bookmark
On the way back

Drop by to have a nice teh tarik
pemandangan dari Bharat teh tarik
sempat posing lagi kat Kaktus Valley
lepas tu ambik gambar flower ni masa renyai hujan
emm sibuk tawar menawar
tak terkecuali yang ni pun
One year already, since May last year, we make our journey to Cameron, but this time is own the way back to my lovely hometown Kelantan, so not everybody joining this time trip. On the way cam biasa we take a break at Bharat to having a delicious "teh tarik". Actually that time belum breakfast lagi so apalagi my sister dah bring breakfast then we decide to have it there without notice that “ No outside food allowed”, so apalagi, Manager kat saner pun sound ler kami.. selera nak makan terus hilang, malu pun ader., marah pun ader, sebab dia sound dengan kuat sekali.. walau apapun itu tetap salah kami.
Because that time we’re not booking for any hotel, so we decide to stay 1 night at Green Garden Hotel, it’s very cheap but not so nice, just for sleep and have a rest I think is ok la..hhaha. That evening kami pergi Kaktus Valley, just me and my sis saja yang masuk. Then we go to pasar malam, I bought Sara Mr. Bean teddy, she really like it. Well…malam tu letih giler..just rehat kat bilik jer… the next day baru bertolak ke Kelantan.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net