Sally's FotoPage
Mydaylife
By: Sally Amran

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 16-Nov-2006 03:20 Email | Share | Bookmark
Cuti-cuti kat Pangkor

Apa-apa pun take picture dulu at Jeti
nasib baik Feri tu ader seat kat dek, tak le pening
after 20 m dah reach Pangkor
sewa motor je RM20 sehari
and chalet ni RM50-Olala Chalet
pastu jalan2 kat kg Pinang Kecil
kat pekan dia
kat kampung nelayan
pun kat sini ader jugak yang lepak
sambil naik moto pun boleh
jalan2 sampai senja,
tapi Sara sempat mandi
sambil I melepak sorang kat
bawah pokok ni..tapi tak nampak cam senja pulak
then early monrning the next day, kat sini
hubby I mula kan aktiviti dia
so I terpaksa join
dan inilah hasilnya, tak tau ikan ni boleh eat ker tak
tak puas mancing lagi Sara sibuk nak mandi
so bawa dia pi Coral bay
yang agak banyak ngan kulit siput sampai kaki terluka
tapi sempat panjat kat batu ni lagi
dan ader yang dah letih sangat masa on the way back
tapi tpksa bangun sebab Sara nak ambik gambar orang honeymon
It was a suprising whenever my hubby inform "jom pi pangkor" .huh..for what?? I asked it's raining season la now.."honeymoon" he said. So I said only us?No. we will bring Sara too.Emm what a bit humble...ok la...since I also tak boleh berpisah ngan Sara..but I think mesti dia ader niat lain why dia beria-ia ajak pi pangkor. We went there on 7& 8 Nov. 4 am in the morning and reach there at Lumut around 7.15 am so early while everybody still in the selimut lagi. Take a look on the picture why my hubby beria-ia nak pi pangkor then you will know why..actually not for honeymoon. However thanks ' honey' for lovely moment there.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net